Access Consciousness™ behandelingen

  • ACCESS BARS™

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Access Bars

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

  • ACCESS FACELIFT™

De Access Facelift™ is een prachtige manier om het uiterlijk van veroudering in het gezicht te verjongen en om te keren en creëert vergelijkbare effecten door het hele lichaam. De Access Facelift ™ werkt met de energie die u en uw lichaam toegang hebben tot een zachte, rustgevende aanraking met uw gezicht en nek, en werkt met de cellen van uw lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.

Stel je voor … je er jonger uit laten zien en je lichaam beter laten voelen zonder chirurgie, injecties, crèmes of pillen!

De energie stroomt extra naar de plekken waar nodig, in het gehele lichaam. Het proces werkt dus ook door op allerlei bijkomstigheden zoals:

  • concentratie problemen;
  • hormoonhuishouding;
  • zichtvermogen;
  • haaruitval;
  • slaapstoornissen;
  • problemen met overgang;
  • bewegelijkheid van het lichaam;
  • enz., enz..

Mensen die deze Energetische facelift hebben ontvangen vertellen over het gevoel van een lift in hun hele leven, ervaren meer energie, stabiliteit en helderheid.

Access Facelift

In het ergste geval zul je, na een van deze behandelingen, je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters!