Lichaamsbehandelingen

  • Algenpakking:

Misschien heb je wel een droge en trekkerige huid of heb je last van cellulite. De lol van het dagelijks insmeren van je lichaam is je inmiddels vergaan, want hoeveel je ook lijkt te smeren, de crèmes lijken geen effect te hebben. Met een lichaamspakking geniet je van een goede verzorging met directe verbeteringen: je voelt het én je ziet het.

Algenpakking
  • Wraps:

Bodywrap tegen cellulite en/of versteviging van de huid door het gebruik van een Lipogel. Deze bodywrap verwijdert gifstoffen uit het lichaam waardoor je centimeters smaller wordt. Op een natuurlijke manier verdwijnen de gifstoffen uit je lichaam, ze worden namelijk afgevoerd uit de vetcellen. Door het drinken van veel water kunnen deze gifstoffen uit het lichaam worden gespoeld. Het afvoeren van de gifstoffen zorgt voor een verkleining van de vetcellen, deze verkleining is direct meetbaar. 

Bodywrap
  • Nagels:

Hoe heb jij je nagels het liefst? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen.

Manicure